xbox-scene.com archived forum

Xbox1 Forums => Hardware Forums => Xbox AudioVideo Technical => Topic started by: Flizc on March 30, 2012, 07:16:50 AM

Title: Vga Mod Question
Post by: Flizc on March 30, 2012, 07:16:50 AM

Hi, I'm going to do the VGA mod for the xboxes, but you need 3 switches to set it into VGA mode, is it possible to skip 2 switches and connect everything to one switch instead?




Title: Vga Mod Question
Post by: Mud409 on April 10, 2012, 07:49:33 AM

I'm here looking into VGA mods myself, so I'm still fairly uneducated on the subject. However, they make 6p2t switch, so you can combine all 3 switches into one. This should be fine, as long as you don't need to throw any of the switches individually (ie all on or off).




Edited by Mud409, 10 April 2012 - 03:52 PM.