xbox-scene.com archived forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

xbox-scene.com forum restored.  registration disabled.  thanks to xboxexpert for the db dump and netham45 for cleaning it up!

Author Topic: NULL  (Read 308 times)

'YoZee'

  • Guest
NULL
« on: August 26, 2011, 01:38:01 PM »

'
               title says it all basicly.

i found out there is an aladdin chip in the xbox. but it wont boot up at normal speed and the transition from the xbox boot screen to the evox dash is like 15 minutes. 160gb hd. regular xbox dash boots when i use normal boot. also i can use the 007hack to gain ftp access via unleashX dash.

help please =) anything can help.

thanks again.

-yoz
               
               

               
            '
Logged

'YoZee'

  • Guest
NULL
« Reply #1 on: August 26, 2011, 02:28:12 PM »

'
               NOTE: it does boot 100% fine when boot to M$ dash and also 100% when boot up xbox game(007) and 100% fine when in 007 hack and anything after that.
               
               

               


                     Edited by YoZee, 26 August 2011 - 10:28 PM.
                     
                  


            '
Logged

'steveo1978'

  • Guest
NULL
« Reply #2 on: August 26, 2011, 07:01:21 PM »

'
               try flashing another bios to the chip that might solve your issue
               
               

               
            '
Logged

'YoZee'

  • Guest
NULL
« Reply #3 on: August 27, 2011, 12:09:05 PM »

'
               oh, geez lol. i dont know how to do that. but i shall look it up.
               
               

               
            '
Logged

'YoZee'

  • Guest
NULL
« Reply #4 on: August 27, 2011, 02:17:27 PM »

'
               Can you or anyone point me to a good guide on this?
               
               

               


                     Edited by YoZee, 27 August 2011 - 10:30 PM.
                     
                  


            '
Logged

'YoZee'

  • Guest
NULL
« Reply #5 on: August 30, 2011, 07:21:55 PM »

'
               using the spider chip reflash cd didnt help me. it either flashed the same bios or didnt flash at all.
               
               

               
            '
Logged

'YoZee'

  • Guest
NULL
« Reply #6 on: August 30, 2011, 08:44:46 PM »

'
               well, slayer's 2.6 helped me! got my f drive and speed bacxk by reformating the hdd! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jester.gif  rolleyes.gif
               
               

               
            '
Logged

'caaraa'

  • Guest
NULL
« Reply #7 on: October 07, 2011, 03:54:34 AM »

'
               try flashing another bios to the chip that might solve your issue
IPB Image
               
               

               
            '
Logged
 

Page created in 0.108 seconds with 15 queries.